Οφέλη Επιχείρησης

Όλο και περισσότεροι πελάτες ξενοδοχείων, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους (ανεξάρτητα αν είναι σε επαγγελματικό ταξίδι ή σε διακοπές αναψυχής), αναζητούν εύκολους και ευχάριστους τρόπους να ανακαλύψουν την ευρύτερη περιοχή που διαμένουν, να δούνε αξιοθέατα και συγχρόνως να εμπλακούν σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Η παροχή της υπηρεσίας ενοικίαση ποδηλάτων, μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος, έχει πολλαπλά οφέλη για μια ξενοδοχειακή επιχείρηση:

Καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες
Η επιχείρηση που επιλέγει το σύστημα EasyBike Hotel, προσφέρει στους πελάτες και επισκέπτες του, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εναλλακτικής μετακίνησης, χωρίς να απαιτείται η ανάλωση άλλων πόρων του δυναμικού του καταλύματος και χωρίς να διαταράσσεται η συνηθισμένη λειτουργία του. Εμπλουτίζει και βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του καταλύματος και μπορεί να κάνει τη διαφορά απέναντι στον ανταγωνισμό, όταν ένας πελάτης επιλέγει τη διαμονή του.

Το πακέτο περιλαμβάνει όλα εκείνα τα συστατικά τμήματα και υπηρεσίες για την άρτια προσφορά της υπηρεσίας προς τους πελάτες και επομένως δεν απαιτείται από την επιχείρηση η αναζήτηση και προμήθεια υλικών ή υπηρεσιών από τρίτους.

Επιπλέον εισόδημα
Μέσω της υπηρεσίας αυτόματης ενοικίασης ποδηλάτων δημιουργείται για την επιχείρηση μια νέα πηγή εισοδήματος από τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο ή και ακόμα και επισκέπτες της γύρω περιοχής. Το εσωτερικό κόστος διεκπεραίωσης και διαχείρισης είναι ελάχιστο, μιας και δεν προκύπτει ανάγκη κατανομής επιπλέον ανθρώπινου δυναμικού για την διαχείριση του. Η όλη συναλλαγή διεκπεραιώνεται από το προσωπικό υποδοχής της μονάδας σε 3 απλά βήματα.

Επιπλέον εισόδημα μπορεί να προκύψει από την αυξημένη κατανάλωση ποτών ή αναψυκτικών ή σνακ (ισοτονικά χυμοί, μενού πιάτων με χαμηλές θερμίδες κ.α.) για το μπαρ ή εστιατόριο του καταλύματος, μετά το πέρας της δραστηριότητας του πελάτη.

Όταν οι πελάτες ευχαριστούνται αυτές τις επιπλέον παρεχόμενες υπηρεσίες, οι πιθανότητες επαναλαμβανόμενης διαμονής στο κατάλυμα αυξάνονται σημαντικά. Ευχαριστημένοι πελάτες φροντίσουν να διαδώσουν (word of mouth, Social Media) καθώς και να προτείνουν σε φίλους και γνωστούς το κατάλυμα σας, για την επόμενη διαμονής τους.

Προώθηση Επιχείρησης / Κινητή διαφήμιση
Μέσω της αναγραφής του ονόματος, λογότυπου ή όποιου προωθητικού μηνύματος της επιχείρησης επιθυμείτε, πάνω στα ποδήλατα Easybike, επιτυγχάνεται η συνεχή προώθηση και κινητή διαφήμιση της μονάδας σας στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησης σας, προσελκύονται περισσότερους νέους πελάτες και διαδίδοντας ευκολότερα τα εμπορικά σας μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύει την περιβαλλοντική συνείδηση της επιχείρησης σας και το ενδιαφέρον για παροχή εναλλακτικών μέσων μετακίνησης.

Προφίλ Περιβαλλοντικής Συνείδησης / Προσέλκυση νέων αγορών
Καταλύματα με «πράσινη» συνείδηση, έχουν το πλεονέκτημα να προσελκύουν μια νέα κατηγορία τουριστών με οικολογικές ευαισθησίες, οι οποίοι προέρχονται από περιοχές με υψηλότερα εισοδηματικά κριτήρια.

Σε συνδυασμό και με την υιοθέτηση δράσεων και υποδομών που προάγουν την εξοικονόμηση κάθε μορφής ενέργειας, αναβαθμίζεται το εταιρικό προφίλ της επιχείρησης μέσω της περιβαλλοντική πολιτικής του και διαφημίζεται σε τοπικό και διεθνές επίπεδο ως φιλικό προς το περιβάλλον κατάλυμα.